arrow_drop_up arrow_drop_down
23 januari 2020 
in Energie

Spar eens met je verzekeraar

Marleen is mijn verzekeraar. Al jaren. Nog voor ik ondernemer was, verzekerde ze mijn privé leven. Marleen is net zoals ik een ondernemer die boven op haar core business advies verstrekt. Daarmee tracht ze zich te onderscheiden van online verzekeringen en andere verzekeraars die buiten de kantooruren niet meer bereikbaar zijn. Marleen geeft persoonlijk advies, begeleiding en EHBO als het misloopt.

Ons meest recente gesprek duurde meer dan een uur. Daarin bespraken we onder andere over marktaandeel winnen, groeien als bedrijf en ondernemer, medewerkers vinden en hen kansen bieden, klantenwerving en de averechtse effecten van telefonische prospectie.

En dat laatste inzicht wil ik graag met jullie delen.

Call centers bellen je constant met aanbiedingen als verzekeringen, abonnementen voor televisie, telefonie en ook energie. Een deel van de consumenten en ondernemers werd al zodanig veel “lastig gevallen” dat ze niet meer actief bezig zijn met het beheren van deze zaken.
De dure rekening komt binnen, wordt betaald en daarmee is de kous af. 

Bijgevolg kan het zijn dat ze bijvoorbeeld onderverzekerd zijn of te veel blijven betalen voor hun energie.

Dit is echter geen pleidooi voor telefonische prospectie of koude prospectie in het algemeen. Het is een oproep aan zowel bedrijven als consumenten om zich te laten omringen door mensen en bedrijven die bovenop hun diensten of producten bijkomende waarde bieden door advies te verstekken over hun core business. Deze bedrijven herken je doordat je ze kan uitdagen door vragen stellen waarmee je bij andere partijen niet terecht kan.

Bij Marleen kan ik terecht met al mijn vragen over goed en voldoende verzekerd zijn. En als er al iets misloopt, zoals een aantal jaar geleden bij een hagelstorm met schade, dan laat ze alles vallen om haar klanten bij te staan.

Wij van Encovan worden graag door onze klanten uitgedaagd met energie gerelateerde vragen, het onderhoud van gebouwen en technische installaties.

Door onze methodiek verzekeren we jou van de best mogelijke tarieven op de energiemarkt. We zoeken voor jou de technische dienstverlener die bij jou past en waken over de kwaliteit van uitvoering. Heb je voor een gebouwgerelateerd probleem geen oplossing dan is dat voor ons een uitdaging.

Jij mag ons bellen om het nummer 0468 15 35 04 met de vragen over deze topics.

 

Philippe Vande Velde – bestuurder.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookieverklaring